Advance Academy - ИТ учебен център

0
(0)
0 213
9 месеца

Advance Academy е най-големият и модерен учебен център в Източна България. Предлагаме както присъствени така и онлайн обучения в няколко направления - софтуерно инженерство, програмирамиране за деца, дигитален маркетинг и графичен дизайн.

  • В направление Софтуерно инженерство са включени пълни професионални програми от курсове за: Java Development, Front End Development с JavaScript, Quality Assurance и PHP програмиране.
  • В направление Дигитален Маркетинг са включени курсове по Digital Marketing Basics, Graphic Design Basics, SEO оптимизация, Copywriting & Content Marketing, Social Media Advertising, Google Advertising и други.
  • В направление Програмиране за деца се провеждат обучения по Програмиране на игри и анимации със Scratch, програмиране на M:Block, Разработване на приложения с App Inventor, Уеб програмиране за деца и ученици и още много други. 

Какво още:

  • Всички обучения са достъпен език, подходящи както за начинаещи, така и за напреднали.
  • Всички курсове на Advance Academy са специално разработени и са съобразени с най-актуалните промени в ИТ сектора, програмирането и маркетинга. 
  • Професионалните обучения се преподават от действащи старши разработчици на компании, работещи по проекти на Carrefour, Walt Disney, Western Union, UPS и много други.

Овладей технологиите на бъдещето заедно с нас - Advance Academy. Начертай маршрута на своето кариерно приключение сега. Как?... Разбери на сайта на Advance Academy.

Местоположение на магазина

Няма намерени отзиви.

Не са открити коментари за този артикул. Добавете първия коментар!

Използваме бисквитки, за да предоставим по-добро изживяване в уебсайта ни. Ако продължите да използвате сайта ни, се съгласявате да получавате бисквитки.